lichten en special effects
om echt indruk te maken op je gasten tijdens een feest zijn visuele effecten onmisbaar. ze zijn er in elke soort en maat we hebben een variatie van verschillende soorten apparatuur zoals onder andere parren, clubscanners en lasers. verder gebruiken we rookmachines om de effecten van de lampen te vergroten. door rook in een ruimte aan te brengen worden de lichtstralen in een ruimte zichtbaar waardoor je letterlijk de lichtstralen kan zien door de ruimte heen ook zorgt het ervoor dat het licht zich anders verspreid door de ruimte. dit geeft echt het gevoel dat je in een disco of club staat. alle verlichting word aangestuurd via een dmx dat is een soort mengpaneel voor lichten waarop je van te voren een lichtshow voor kan programmeren. dit zorgt er ook voor dat de lichten synchroon gaan met elkaar en je dus een enorm gave lichtshow krijgt. in principe komt elke lamp te hangen in trussen dat zijn een soort stijgers waar de lampen in hangen. die trussen zijn gemakkelijk op te bouwen en passen in bijna elke ruimte omdat ze verstelbaar zijn in grootte. hieronder ziet u een deel van ons licht assortiment met een uitleg erbij wat nou elk apparaat doet en wat de effecten zijn. als vragen heeft twijfel alstublieft niet om te bellen of te appen! 
parren
Dit zijn trussen hier komen de lampen aan te hangen, ze zijn van aluminium en worden bevestigd op standaarden die daarna de volledige stellage met lampen de lucht in takelen.
Dit is een par en dit zijn lampen met een rgb of rgbw led waarmee je elke kleur van het visuele kleurenspectrum kan nabootsen. Dit geeft een erg vet effect waardoor je bijvoorbeeld delen van van je locatie kan uitlichten of je kan ze gebruiken als disco lampen
trussen met clubscanners en laser
IMG_7675[1].JPG
De clubscanner is een lamp die kan bewegen. deze lamp beweegt zijn lichtstraal doormiddel een spiegel te bewegen die het licht van de lamp weerkaatst. ook heeft deze lamp een breed scala aan kleuren, projecties en lenzen en heeft dus een hele hoop meer mogelijkheden dan een normale par.
laser met achtergrond.jpg
IMG_7328.JPEG
Op deze afbeelding kunt u duidelijk het effect van de rook zien. Het zorgt ervoor dat de lichtstralen van de lampen zichtbaar worden voor het blote oog. deze foto is overdag genomen en hierop kunt u zien dat het zelfs overdag werkt maar het echte effect ziet u pas in het donker dan word u ondergedompeld in een wereld van kleur en beweging.
Op deze afbeelding is een laser te zien. een laser heeft eigenlijk zeer geconcentreerde luchtstralen die je doormiddel van een rookmachine zichtbaar kan maken. dit zorgt voor een effect dat er hetzelfde uitziet als in de films oftewel een laserstraal.