IMG_8117.JPEG

jouw totale feestverhuur

IMG_8098.JPEG

De ultieme feestbeleving

Of het nu gaat om een huisfeestje voor vrienden of een tuinfeest voor familie. Het is altijd gaaf om je gasten de beste feestbeleving te geven. Dat doen we door jouw locatie om te toveren in een enorm vette feestlocatie doormiddel van de vetste apparatuur en natuurlijk jouw wensen! Als je niet goed weet wat je wilt, dan is dat geen probleem we gaan graag met jou in gesprek om samen een gave setting te creëren.

Onze projecten

press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1
IMG_8102.JPEG

Klein maar Fijn

Dat is waar we voor staan. dit bedrijf is namelijk uit een hobby ontstaan. Ik ben namelijk al sinds jonge leeftijd erg gefascineerd door de techniek. Hoe een apparaat bijvoorbeeld werkt maar ook hoe je met een paar lampjes een huiskamer kan omtoveren tot een heuse feestzaal. dit vind ik zo gaaf waardoor ik ben begonnen met het verzamelen van audiovisuele apparatuur. hiermee ging ik dan feestjes mee organiseren. Dit begon op kleine schaal voor mijzelf maar groeide al snel uit naar het verhuren en op- en afbouwen voor derden. Waarna ik al snel merkte dat ik het erg gaaf vind om de klant te laten verbazen. van hoe hun locatie is getransformeerd van gewone huiskamer tot een heuse disco, maar ik vind het nog veel belangrijker om persoonlijk bij de klanten betrokken te zijn. dat is het voordeel van een kleinschalig bedrijf zoals dit.we zijn persoonlijk betrokken bij de klant. Zelf zijn we gevestigd in Heeze-Leende in Noord-Brabant en hebben we een gevarieerd assortiment van verschillende soorten audiovisuele apparatuur. Omdat ik nog relatief klein ben vergeleken andere huurbedrijven heb ik geen hoge kosten en kan ik de apparatuur goedkoop aanbieden. Desalniettemin werk ik ook samen met grotere verhuurbedrijven mocht je apparatuur willen die ik niet op voorraad heb. Zo heeft u de voordelen van beide werelden.

Onze apparatuur

IMG_8085.JPEG

Dit doen we

Wij zijn een licht-en geluid verhuur en we zijn er in gespecialiseerd om jouw feest naar het volgende niveau te tillen. Daarom doen we ook uitsluitend feesten en partijen. We kunnen natuurlijk ook gewoon samen met jou een gepersonaliseerd plan maken. In principe werkt het als volgt: jij geeft door op welke datum het feest is en wat de wensen zijn. dan bouwen we de dag van tevoren op en doen we samen een grote test zodat jij alvast het resultaat kan zien, waarna het feest plaats kan vinden. De dag erna zal er afgebouwd worden tenzij we dat anders met de klant hebben afgesproken.